Over ons

Even voorstellen:
Wij zijn Nils Seuntjens en Arnoud Stolk, de oprichters van YIP. Beiden hebben we inmiddels jarenlange ervaring in de uitzendwereld; zowel de front- als de backoffice kent geen geheimen voor ons.

We weten kortom als geen ander wat er komt kijken bij het tot stand brengen van de perfecte match. Tegelijkertijd weten we óók wat dat ‘aan de achterkant’ betekent. De backoffice staat bij ons altijd in dienst van de frontoffice. We zijn op de hoogte van alle ins and outs op het gebied van flexibilisering en werken met de in onze ogen allerbeste software op dit gebied (Easyflex).

Ons ultieme doel? Jou als klant maximaal ontzorgen.

Kwaliteit staat voorop
Ons bureau beschikt over alle benodigde certificeringen, zoals NEN 4400-1, het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA), en het keurmerk van de stichting Normering Flexwonen (SNF). Ook zijn we lid van de Nederlandse Bond Van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU) en beschikken we over afdrachtsverklaringen van betaalde loonheffingen, sociale premies en omzetbelasting van de belastingdienst. En verder maken we voor de betaling van loonheffingen, sociale premies en omzetbelasting gebruik van een G-rekening, zodat jouw opdrachtgevers gevrijwaard worden in de ketenaansprakelijkheid.

Voor de duidelijkheid: uiteindelijk gaat het natuurlijk niet om al die certificeringen zélf. Waar het wel om gaat: dat jij als intermediair blindelings op ons kunt vertrouwen, in de wetenschap dat alles goed geregeld is.